Przy garach

Pieczone Boczniaki

Pieczone boczniaki

1.500g świeżych Boczniaków uprawianych we własnym domu na kostkach z Myco-Tar.pl 😉
2. Oliwa, sól, pieprz, zioła prowansalskie, pieprz cayenne.
3. 🍄 pokropić oliwa, przyprawić. W dużej misce wymieszać, w celu równomiernego rozprowadzenia przypraw i oliwy.
4. Pieczemy z termoobiegiem w temp. 150-180C 20-25min. W zależności od preferencji
5. Są znakomite! 😊

2 komentarze

  • Photopolis

    Świetny artykuł. Byłem naprawdę szczęśliwy, że wyszukałem to miejsce . Wielu autorom wydaje się, że mają odpowiednią wiedzę na ten temat, ale często tak nie jest. Stąd też moje ogromne zaskoczenie. Jestem pod wrażeniem. Koniecznie będę polecał to miejsce i częściej wpadał, żeby przejrzeć nowe artykuły.

  • Woda

    Bardzo dobre. W trakcie poszukiwania w internecie informacji znalazłam ten artykuł. Wielu autorom wydaje się, że mają odpowiednią wiedzę ,by się wypowiadać na ten temat, ale tak nie jest. Stąd też moje zaskoczenie. Czuję, że powinienem podziękować tu za Twoją pracę. Zdecydowanie będę rekomendował to miejsce i częściej odwiedzał, aby poczytać nowe rzeczy.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *