O grzybach,  Przy garach,  Uprawa grzybów

Neuro Zupa. Zupa z Soplówką Jeżowatą.

Zupa z Soplówki Jeżowatej
Soplówka Jeżowata, pomidory, woda, kolorowa soczewica (zielona i czerwona), proszek z owocników Soplówki, cząber, tymianek, papryka słodka, marchew suszona, czosnek, sos sojowy, ksylitol,

Skład zupy z soplówką jeżowatą.

Soplówka Jeżowata, pomidory, woda, kolorowa soczewica (zielona i czerwona), proszek z owocników Soplówki, cząber, tymianek, papryka słodka, marchew suszona, czosnek, sos sojowy, ksylitol,

-bez mięsa
-bez laktozy
-bez glutenu
-bez cukru
Pojemność: 720ml

Produkt przygotowany w kuchni profesjonalnej restauracji, z zachowaniem zasad higieny i dobrych praktyk.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *